Політика конфіденційності та захисту персональних даних.

Загальні положення:

Керування даним сайтом interauto.ua (далі - «Сайт») здійснюється ТОВ «ІНТЕРАВТО КИЇВ» код ЄДРПОУ 35790860, свідоцтво №100129608 від 21.07.2008 р. є Юридичною особою, зареєстрованою і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія »).

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача про доступ, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас про практику захисту персональних даних.

Збір і використання персональних даних:

Власником і розпорядником персональних даних користувачів сайту є Компанія.

При використанні користувачем сервісів сайту, Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:
  • файли cookie
  • даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами
  • параметри і настройки інтернет-браузерів а саме "User-agent"
  • IP-адреси (для збору статистики)

Компанія збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані Вами як власником персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідає вимогам законодавства є виразом згоди суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

При заходженні суб'єкту на сторінку сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо увагу, що Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли необхідно буде запросити необов'язкову інформацію, користувач буде повідомлений про це в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає інформацію, до обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, таку, як інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити сполуки про трафік, браузері користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних:
Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту. Дані зберігаються на території України, відповідно до законодавства.
 
Цілі для яких використовуються персональні дані:
 
Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та трансгранічних потоків даних »,« Про інформацію »,« Про рекламу »,« Про телекомунікації »,« Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах »,« Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів », а також інших актів, що регулюють діяльність компанії.
 
Термін придатності персональних даних
Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.
Після того, як суб'єкт персональних даних не є користувачем сайту шляхом видалення облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.
 
Використання файлів COOKIE
Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які направляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.
Файли cookie можуть бути постійними файлами cookie та зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить або тимчасовими (сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним сайтом) і сторонні (встановлюються іншими сайтами).
Збережені файли cookie ідентифікують не конкретної користувача, а використовуваний пристрій користувача за допомогою ідентифікаційних міток, що генеруються у випадковому порядку.
 
Дуже важливо:
  • при повторному відвідуванні користувачем сайту, дані файлів cookie оновлюються
  • веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача
  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, для цього компанії необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги та вподобання користувача. Такий аналіз допоможе Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.

Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати, Компанія використовує такі категорії файлів cookie:
Строго необхідні файли cookie - потрібні для пересування користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також, здійснюють запам'ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в рамках однієї сесії.
 
Експлуатаційні файли cookie - агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння які саме розділи і сервіси сайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна і / або маркетингова кампанія і т.д.
Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.
 
Функціональні файли cookie - використовуються для збереження параметрів зміних, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім'я користувача, фото в профілі, інформація по залишених коментарів / заявками / замовленнями, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, надавалася користувачеві будь-яка інформація або обрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування сайту.
Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в опитуваннях, голосуваннях і взаємодія з соціальними мережами.
Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.
Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.
 
Цільові файли cookie - використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільової рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування сайту.
Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.
 
Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:
Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, сервіси Google і інші.
 
Наведено для прикладу, компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті.
Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс. Наприклад, умови використання Google Analytics.
 
Важливо:
  • конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв відрізняється.
  • варто нагадати, що повноцінна робота з сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie.
  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і неповноцінного функціонування сервісів Сайту
Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальших відвідинах сайту, користувачеві буде повторно пропонуватися включення і використання файлів cookie.
Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.
 
Сайт взємодіє з іншими ресурсами:
При використанні користувачем сервісів, на сторінках сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Google+).
 
Використання зазначених сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів Компанія не зберігає і не обробляє.
 
Взаємодія з третіми особами щодо персональних даних
Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, так вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останні Компанії.
На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим, Компанія рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.
 
Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на сайті:
Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до чинного законодавства. Тобто, Компанія жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту.
 
Захист персональних даних
Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.
Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.
Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які погодилися на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії.
Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи допускається виключно у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Компанія впровадила захищєне з'єднання з сайтом за допомогою TLS протоколу і гарантує захищену взємодію суб'єкта з сервісами сайту.